ΑΣ Λέοντες Crossfighting Papadopoulos Team

SUMO

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σούμο είναι ένα γρήγορο και συναρπαστικό άθλημα που συνδυάζει την ανατρεπτική δύναμη με την εκλεπτυσμένη τεχνική. Με απλούς και κατανοητούς κανόνες, το σούμο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ανταγωνισμού και πνευματικής ανάπτυξης.

Αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και σε πορεία ένταξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το σούμο είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλητικές δραστηριότητες στον κόσμο.

Ο αγώνας στο σούμο είναι μια συναρπαστική πορεία δύναμης και στρατηγικής. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζονται σε έναν αγωνιστικό χώρο, γνωστό ως "dohyo", διαμέτρου 4,55 μέτρων. Με κύριο στόχο να απομακρύνουν τον αντίπαλο εκτός των ορίων του dohyo ή να τον οδηγήσουν σε απώλεια ισορροπίας, οι παίκτες χρησιμοποιούν την πλήρη δύναμη και τεχνική τους για να προκρίνονται προς τη νίκη.

Στο σωματείο μας, δίνουμε έμφαση στην εκμάθηση της σωστής τεχνικής, της στρατηγικής και της ενδυνάμωσης. Οι προπονητές μας είναι αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των παικτών μας, ανεξαρτήτως της αρχικής τους εμπειρίας. Εδώ, θα ανακαλύψετε όχι μόνο την φυσική δύναμη, αλλά και την πνευματική ανάπτυξη που προσφέρει το σούμο.